Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Abcúg 80s!

„Ha még éltél: érezted, ezért kár volt. Ha már éltél: érezted, ebbe belehalsz. Ha még nem éltél: örülj neki, és okulj.”

Friss topikok

  • Lángoló Nyelesfing: Sok-sok liter ondó elfolyt a szabadba akkoriban Kalmár Zitácska hatására (2015.08.23. 16:54) POFI, POPSI, DIDI
  • űrlakó (törölt): @űrlakó: MI EZ ? a RENDŐRSÉGTŐL KÉRDEZZEM MEG? (2011.05.09. 13:26) SZEX
  • Megköszönöd az italt,hazamész, kivered: Azok a szép napok... fiatalemberként a f@szom se gondolta volna, hogy több, mint negyed századig n... (2010.12.31. 05:51) MAGYAR FOCI
  • fátum: Tényleg olyan nehéz felfogni, hogy minden évtized 1-re végződő évvel kezdődik, és 0-ra végződővel ... (2010.12.22. 10:31) MIÉRT RÜHELLEM A NYOLCVANAS ÉVEKET
  • Nadiposzi (törölt): @Brother Love: A Nagy fa árnyékában. Bertha Bulcsú regénye. A fickó eredetileg újságíró volt, így... (2010.12.22. 07:54) TV-SOROZATOK

Linkblog

2010.10.07. 17:50 artinon

SZEX

 SUPER, ELÖLRŐL-HÁTULRÓL

 A bozontos dánokkal még egy gellérthegyi, panorámás lakásban is nagyon kellett vigyázni. Pontosabban nem is velük, hanem rájuk. Ha ugyanis a Super 8-as vetítőben valamiért megakadt a film, akkor egy másodpercen belül szénné is égett az adott képkocka, aztán annyi – lehetett kivágni, ragasztgatni, valahogy gyógyítani. Márpedig enélkül a macera nélkül is cudar egy látvány, ahogy egy méretes és bozontos dán pénisz premier plánban atomjaira olvad. Ezért aztán az osztálybulikon különös gonddal vigyáztunk erre a kincsre. (Mármint a filmre, nem a hófehér bőrű, meglehetősen szeplős testű északi hímtagjára...) Legalábbis egy darabig. A negyedik-ötödik ilyen spontán virtuális orgia után ugyanis rohadtul kezdtük unni a lófarkas dán lányokat, és a lófarkú dán fiúkat. Annál is inkább, mert hiába indította be a hormonokat a koppenhágai coitálás, ahhoz tök mulyák voltunk, hogy egymáshoz nyúljunk (ja, persze, lányokkal együtt néztük a kerregő Super 8-ast), magunkhoz, meg ott, a  Gellérthegyen azért mégse. Így aztán maradt a dögunalom. Már az se tűnt szórakoztatónak, hogy becsukjuk a szemünket, s szólásra kinyitva egy-egy szuperközelinél azonnal rá kelljen vágni, hogy ez Brian szakállas szája, vagy Agneta ugyancsak vörösen burjánzó, kaszával nyírt vénuszdombja. Végül nemi érésünket spontán ötlet segítette át ezen a holtponton.
  Rájöttünk, visszafelé forgatva mégiscsak van ebben némi élvezet. A libidót ugyan nem lökte a topra, de legalább fetrengtünk a röhögéstől, amikor Björn nem hörögve lövellt, hanem, mint elszabadult porszívó tomboló gégecsöve, egyszerűen felszippantotta az anyagot. Ezért aztán nekünk a szex hátulról nem kutyapózt vagy anális közösülést (szerintem ennek a jelentését sem tudtuk...) jelentett, hanem hátrafelé lejátszott pornófilmet. Hát azt mondom, ha így nézett ki egy orgia ’81 tájékán, csoda, hogy nem lettünk a következő évtizedekben egytől egyik gyakorló Vesta szüzek és kamalduli szerzetesek.
    És akkor nekünk még nem is volt okunk igazán panaszra. Mert akinek a faterja nem szerzett csempészett dán, svéd vagy NSZK pornót valami kamionostól, az bajlódott csak igazán szaporodó ivarsejtjeivel. A revelláció (hogy más „...ációt” most ne említsek), nagyjából évente kétszer következett el. A borzongás két tárgyát így hívták: Tollasbál, illetve Szúr Magazin.
Előbbit a februári újságíróbál, utóbbit a nagy nyári Színész-Újságíró Rangadó (százezer ember a Népstadionban, sör, virsli, perec, móka, kacagás, hamisítatlan humorszpartakiád...) alkalmából dobták nyálcsorgatás céljából a dolgozóknak. Na ez volt aztán a rothadó kapitalizmus érzéki ópiumának durva beszivárgása! Didkók és pucér popsik a címlapon, külföldi magazinokból nyúlt terpesztő csajok hegyekben (na jó, 3-4 oldalon...) a belső lapokon – megspékelve persze némi gondosan cenzúrázott közéleti humorral, többnyire a Ludas Matyi heti szerzőinek tollából. Az évtized közepéig pedig már odáig fajultak a dolgok, hogy itthon fotózott 100% Hungarian mellek, fenekek, combok is csábítottak minket a rosszra (jóra?). Miközben 200 kilométerre tőlünk a jó irányba szexshopok, pornómozik, Hustler és Playboy magazinok között szlalomoztak unottan a flegma kamaszok... És gond nélkül nézték az ilyen hard core-t:

Ennél nagyobb csapást csak a keletnémet erotika mért bimbódzó hajlamainkra. A pusztító fegyver neve: Das Magazin. Ez gyakorlatig az NDK-ban pártpropaganda okán (is) tomboló nudistamozgalom, az FKK (Frei Körper Kultur) üzemi lapja volt, nagyjából ilyen szereplőkkel:
Még szerencse, hogy nyaranta a kelet-berlini meg Karl Marx Stadt-i lányok ennél azért jobban virítottak a Balatoni kempingsátrakban. (Te jó isten, lehet, hogy ezt is Honeckerék pártutasítására?...) A megfelelő – hogy ne mondjam kielégítő – sátras teljesítményhez pedig egyetlen igazi támaszunk egy kedvesen, vagy inkább huncutul mosolygó, ősz, szakállas, nagypapaszerű drága ember volt, dr Veres Pál szexológus. Vagy inkább: A Szexológus. (Emlékét nemzedékek őrzik, remélhetőleg az örökkévalóságig...) Írásban – Ifjúsági Magazin – és élőszóban egyaránt ontotta, méghozzá utóbbiban szókimondva (volt ott p...na, f...sz, b...szás három pont nélkül) a használható okosságokat. Pedig nem volt könnyű dolga, például ilyen levelekre válaszolva:

     "Édesanyámtól már sokszor hallottam, hogy ha valaki elveszíti a szüzességét, akkor a szája körül mély bevágódások keletkeznek, pontosabban az orr és a száj között. Velem az történt, hogy egy napon az arcomon megjelent ez az elváltozás, pedig tessék elhinni, a szüzességemet még nem vesztettem el. Hogyan bizonyíthatnám be édesanyámnak, hogy én még nem létesítettem nemi kapcsolatot?
Válasz: Anyuka rosszul emlékezik, neki sem akkor keletkezett az a bizonyos vonás az orra és a szája körül. Vagy ha igen, ez még nem természeti törvényszerűség."

   
Személyes szexualitásomnak viszont a kegyelemdöfést  az évtized végén (a Marci bisztró helyén) megnyíló első pesti peepshow adta meg. Naná, hogy azonnal felszenteltem. De már az elvette a kedvem, hogy a marcona bengedő elutasította, hogy egy kabinba üljünk be a haverommal, pedig esküszöm, csak költségkímélésből vágytunk szoros együttlétben az élményre. Aztán a maréknyi húszforintost elherdálva, egy kedves, anyás, tekintetű, de lelkesnek korántsem mondható háziasszony tárta elénk bájait. (Talán tényleg jobb, hogy nem egy kabinban ültünk a haverral, ki tudja, kínunkban mégis mire vetemedtünk volna?) Másnap a szokásos napi rutinnal kértem a Népsportot egy külvárosi újságárusnál. Ahogy elvettem a lapot, egy pillanatra az árusnő szemébe néztem. Asztaszégyent... Kedves, anyás tekintete volt, és újságárusként sem volt kimondottan lelkesnek mondható...

 

46 komment

Címkék: 18+


A bejegyzés trackback címe:

https://abzug80.blog.hu/api/trackback/id/tr902354252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yoss 2010.10.07. 21:14:49

Most mit mondjak? Hát ja. :)

Yoss 2010.10.07. 21:19:41

Ya, még valami. Én nem rühellem a 80-as éveket. Mást volt az igaz, de ha nem veszünk bele politikai felhangokat, én részemről jól éreztem magam.. Nem volt az olyan rossz. A politika már nem volt annyira hangsúlyos és kezdtünk messzebbre látni..Ja, meg akkor voltam tini :) Ez is sokat dob rajta..

waze 2010.10.07. 21:24:31

hehe...akkor volt hogy a városban 2 videómagnó volt összvissz, az egyik a haveromnál (az anyja művház diri volt) na és az összes hangalámondásos meg 1000x másolt szirszar pornót meg akciófilmet megnéztük...dzsízesz....:-D

venszivar 2010.10.07. 21:27:43

Főleg s elsősorban az volt a döntő,hogy akkor még meg volt mind a harminc kettő ,sőt harminc három .Másról nem is beszélve.....

skru 2010.10.07. 21:39:35

namost Veres Pál / Verespalibácsi távolról sem péter

Punxsutawney Mormota 2010.10.07. 22:07:25

Királyság volt tinédzsernek lenni a 80-as években. Veres Pali bácsi össegyűjtött szösszenetei (Beszélnünk kell róla) egyszerűen zseniális volt. Baromi sokat tanultam belőle.

túrógombóc 2010.10.07. 22:38:50

na,hja!Dr.Veres Páltól sok érdekeset lehetett tanulni.De a Péter nevű rokonáról ugyanezt nem mondhatom el.Vagy nektek rémlik vmi?
bocspetya...

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2010.10.07. 22:43:12

Lenyűgöz a Fidesz kormányzása. Orbán Viktor biztos benne, hogy nem természeti okai voltak a vörösiszap-ömlésnek, hanem emberi. Ám éppenséggel a gátszakadás előtt két héttel ellenőrizte a környezetvédelmi főfelügyelet a MAL vörösiszaptározóját. Természetesen ennek az intézménynek az élén is elmeszelték az addig ott tevékenykedő vezetőt, és Illés Zoltán fideszes államtitkár személyi titkára került ebbe a felelős beosztásba. Akinek csupán a természeti értékekhez egy köze volt: a Búbos Banka Kör aktivistájaként igyekezett búbos bankákat menteni. Zay Andrea nem csak remekül mentett búbos bankákat, de egy iskolai tanító végzettséggel mély rálátással rendelkezhet a gesztenye és fenyődoboz közötti különbségekre.
Ilyen mély szakmai tapasztalatokkal teljesen világos, hogy a fideszes pártlogika alapján a helye a környezetvédelmi főfelügyelet vezetői székében van.

A hülye ellenzék miért nem ugrik rá azonnal!

Szalai Annamári 1,8 milliót keres, bravó Orbán!

venszivar 2010.10.07. 22:52:17

@Illés fideszes Búbos Banka azonnal mondjon le!: Talán,ha feltéve,igazad van ! DE B..D MEG MIÉRT RONDÍTASZ BELE a mi 80'éveink JÓ EMLÉKEINKBE !!!! Írd oda a szarodat,ahol a mai rohadásokról van szó....

Messidor 2010.10.07. 22:57:35

Van valami bajuk (az a-ra nem tudok ekezetet tenni,szoval baaajuk) az akkori pornofilmeknek,kulonosen a franciaknak.Tortenetuk volt,gyonyoru nok kefeltek benne,izlesesek voltak.A mai csajok szebbek,de a filmek nem tetszenek.Vagy csak oregszem?

Netszamuráj 2010.10.07. 23:18:06

@Messidor: Nem, az akkori pornófilmek tényleg jobbak voltak. Nem agyonszilikonozott szopó- és anál-kanálgépek, valamint kigyúrt gengszterek szerepeltek bennük. Mindegyiknek volt története, lehetett rajta röhögni. A torrentnek hála jó párat sikerült beszereznem belőlük.

artinon 2010.10.07. 23:21:00

@skru: Tök igazad van. Veres Péter a Nemzeti Parasztpárt honvédelmi minisztere volt, meg író, meg gondolkodó, meg minden... Franc tudja, milyen tudatalattiból rontottam. De javítva.

mostoba (törölt) 2010.10.07. 23:23:17

hát, én akkor voltam ott... nem így volt. sok-sok szerelem, nézés, töprengés (18 alatt). videjót csak később. volt egy rövid időszak, amikor fővárosi kocsmákban mentek éccaka mindenféle filmek (nem pornó). az még érdekes volt.

Kis ember 2010.10.08. 00:53:06

Ó, azok a hangalámondásos NSZK pornófilmek... Mikor ugyanaz az unott hangú pasas mondta Gretchen és Hans szövegét is - aztán később a Ninja filmekben is visszahallottuk.

sunázósün 2010.10.08. 03:34:51

@Kis ember: az az unott hangú ember Pozsgay József szinkrontolmács, aki ipari méretekben narrátorkodott akkoriban.
Pár évvel ezelőttig ő volt az állandó tolmács a F1-es közvetítéseknél.
Valóban érdekes volt, ahogy magával beszélgetett.
Dehát egy 30 alatti ember elképzelni nem tudja ma, hogy az akkoriban mekkora haladás volt.

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2010.10.08. 04:37:34

Ez a Diesel reklam orokzold (lesz).

@Kis ember: Gyerunk basszal!
Igen, most jovok!

Egyszeruen EPIC! volt az a hangalamondas.
Szinte hallom a hangjat a pasasnak.

bandigyerek 2010.10.08. 06:08:53

@Illés fideszes Búbos Banka azonnal mondjon le!: faszér' kell ezt mindenhová benyomnod... vagy pénzt kapszt érte a pártközpontból??

Ténleg, Veres Pali bácsi és verespéter rokonok voltak?

Georgigi 2010.10.08. 06:23:18

'80-as évek?
Akkor még nem csak a lóvéról szólt az élet.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2010.10.08. 07:17:38

Mivel 84-as születésű vagyok, nem sok filmre emlékszem, az egyik magyar az Bacsó Péter: Egészséges erotika, a másik Jancsó Miklós meztelenkedős filmjei. Ők voltak az akkori Kovik :)

magyar-magyar szótár 2010.10.08. 07:19:14

A DAs magazin -t kurvára nagy kár összemosni (a kép a 70-es évekből való) a 80-as évek gagyi erotikus izéivel. A Das magazinban valóban és tényleg művészi aktok voltak, a kor folyóíratgrafikai színvonalának .. hogy mondják B-oldalul? TOP 10-ében volt.
Sokmindenért lehet baszogatni az NDK-t, de nem a Das magazin az, amiért érdemes. Gondolom, a célod 8amivel egyet is értek, én is útálom a Nyócvanas Évek Hamis Nosztalgiáját, pláne, hogy a hippizmussal mossák össze a jógyerekek) de a szezont a fazontól különböztesd el légy szives, ha nem akarsz a Nyócvanas Évek bűnébe esni te is...

magyar-magyar szótár 2010.10.08. 07:24:04

Pornófilmek: Ízlés dolga a szőr. Ma teljesen kopasz, porszáraz pinákba dömöckélnek tökkopasz ágyékokból sima zacskós faszokat. A 80as éveben meg még volt punciszaft is a képeken. (amit ugye nem lehet megjátszani...) A 80-as évek olasz pornófilmjein még operatőrök dolgoztak, van világítás, vágás. A német pornófilmekben -ugyan kissé angolosan blőd- de: humor.

Zz_ 2010.10.08. 07:40:35

Szerintem is jobbak voltak a '80-as évek pornói.
Emberibb pornó emberibb időkből, ahogy Obi-Wan mondaná :-).
Aztán lehet én vagyok prűd, de őszintén kinek tetszik, mikor egy agyonbaszott szétfeszített végbélnyílásba egy ordasat belecsuláznak?

Friedmann Juci 2010.10.08. 08:02:02

@Myta: remélem, bacsópéter férfiasan szájbaver ezért a mondatodért cicám :*

venszivar 2010.10.08. 08:28:33

@Myta: Úgy láttam eddig,hogy szinte mindig csak egyszer s igen röviden ,de jókat szoktál szólni.
No ez igen csak melléfogás !!Jancsó :Szegény legények ,Pl !
Az,hogy ezeket a Kovi szarokkal összemosni az NAGY melléfogás !!! Nincs harag ! Viszont ezt elkapkodtad....

Sötétség Melegágya 2010.10.08. 08:59:10

@Myta:
Biztos csak elírás, de azért pontosítanék mert megérdemli az illető: Tímár Péter - Egészséges erotika Alapmű.

Kiss Géza Ilona (törölt) 2010.10.08. 09:04:39

Indexnek hála most találtam erre a szuper blogra. Szuper idézőjelben. Rühelleni a nyolcvanas éveket? Én pölö kurva jól éreztem magam...Fura nem? Igaz gyerek voltam, kisdobos, úttörő satöbbi. Miért is volt szar? Most ott sem tartunk, mint akkor...Az a fejlődés, hogy mindenki fasza autóval jár, meg lakást vesz hitelből? Meg 20000000m2 -es plázákban szórhatod a nemlétező pénzed? Meg interneten nyitogathatsz blogokat a faszságaidnak?
Akkor az emberek még nem köpték le egymást, és nem a pénz volt az isten. Nyugodt és érdekes évtized volt az biztos. De hogy szar lett volna?
Ugyan...

Sötétség Melegágya 2010.10.08. 09:04:49

@Friedmann Juci: Szegény Bacsó Péter legfeljebb forogni tud a sírjában...

errrrrrrrrr 2010.10.08. 09:14:29

ó, de szép idők voltak azok. teresa orlowski volt az istennőnk!

Droidfigyelő (törölt) 2010.10.08. 09:23:27

@Myta:

Nem Bacsó, hanem Timár Péter. A többi stimmel.

Na mi újság, Wágner úr? (törölt) 2010.10.08. 09:26:25

Az ám, 16 évesen azt hittem, hogy akkora mellek nincsenek is:)))) Később rájöttem, hogy nem is voltak nagy mellei a nőnek... Az első double penetration pornójelenetnél Orlowski művésznővel leesett az állam:))))

2010.10.08. 09:35:28

@Kiss Géza Ilona: még hogy nem köpték le egymást az emberek ? Konkrétan emlékszem, hogy a kukorica címerező táborban a kisdzodzesz meg a faragólaci összeverekedtek valami csaj dolgon és leköpték egymást.

Friedmann Juci 2010.10.08. 10:23:16

@Sötétség Melegágya: ne engem nézz hülyének, hanem azt a kis ostobenkót, aki lebacsópéterezte tímárpétert. a sírba küldöm kedves mytát. tudom, hogy nincs humorom, de érezd már ki belőle. lécci. :*

szerelmes vagyok Mytába 2010.10.08. 10:59:03

Egyre jobban tetszik ez a csaj!

amtra 2010.10.08. 11:01:56

Pornóban kedvencem/kedvencünk a Josefine Mutzenbacher sorozat volt. Alpműnek gondolom a műfaj 80-as évek beli terméséből. Némely részben nagy örömmel véltünk magyarországi helyszíneket felfedezni. Videó, ha emlékeztek nem nagyon volt magántulajdonban, az csak a bécsi portyázások után terjedtet el igazán. Kultúrházakban kocsmákban volt lehetőségünk filmet nézni. Egy szót sem értettünk de néztük (most nem a pornóról beszélek). Emlékeztek a videódiscókra? Vonzottak minket, nem is táncoltunk csak bámultuk a klippeket, szívtuk magunkba az életérzést is :) Volt varázsa a 80as éveknek ezt kár tagadni.

amtra 2010.10.08. 11:05:09

ménemjelent meg amit írtam

DW73 2010.10.08. 11:05:19

@Illés fideszes Búbos Banka azonnal mondjon le!: Hogy egy blogot nem lehet végignézni az ilyen ostoba komcsi barmok írásai nélkül. Dögöljetek már meg mind egy szálig!

puhutakawa 2010.11.04. 23:23:31

én csak félidőben csatlakoztam a 80-as évekbe, így számomra ösztönös örömök (evés,pisikaki,alvás) dominálták a korszakot, ezért tökjó felfedezni, hogy másoknak miről szólhatott :)

király a blog, tartalmilag és stilisztikailag is, csak valahányszor idekattintok, utána fél óráig beloopol az "abcúg fundaluk, fundakávé kamanduk", és megőrjít, mert nem tudom, honnan jön.

Rigor Mortis 2010.11.26. 15:31:00

Az Erato című lappal mi van? Ott volt a suliban a pad alatt... :)

űrlakó (törölt) 2011.05.09. 13:23:29

@űrlakó:
Ki írogat űrlakó nevében?!

űrlakó (törölt) 2011.05.09. 13:26:33

@űrlakó: MI EZ ? a RENDŐRSÉGTŐL KÉRDEZZEM MEG?
süti beállítások módosítása